Podipure

Gespecialiseerde voetverzorging

FOOTLOGIX PEDICEUTICALS : Voetverzorgingsproducten

Footlogix Pediceuticals is een revolutionaire en innovatieve lijn voetverzorgingsproducten die speciaal werd ontwikkeld om tal van aandoeningen doetreffend te behandelen. Een droge huid? Ernstige klachten ten gevolge van diabetes? Footlogix geeft altijd verbazingwekkende resultaten in slechts enkele dagen.

Footlogix is 's werelds eerste en enige lijn Pediceuticals voetverzorgingsproducten onder vorm van een mousse en combineert een Europese achtergrond met een innovatieve Noord-Amerikaanse technologie. De producten bevatten farmaceutische bestanddelen en zijn ontwikkeld door Katharin von Gavel, een echte pionier en één van de meest gerenommeerde Amerikaanse deskundigen op het gebied van voetverzorging.


Wat zijn de voordelen van de Footlogix producten?

  • Niet occlusief: de producten sluiten de huid niet af en belemmeren haar werking niet. Zo kan de huid normaal ademen.
  • Niet-vette formules: na het aanbrengen kan de klant meteen de sokken en schoenen weer aandoen. Handig en snel! Bovendien beschadigen ze de elastische vezels van steunkousen niet.
  • Hygiënisch: de applicator is voorzien van een speciale afdichting waardoor de mousse niet in contact komt met bacteriën en er in de verpakking geen lucht kan.
  • Doeltreffend: de Footlogix producten beschermen beschadigde huid tegen infecties en zijn bijzonder efficiënt bij een droge huid .
  • Makkelijk aan te brengen: de mousse-formule is erg gebruiksvriendelijk en wordt snel opgenomen door de huid.
  • Bijzonder werkzaam: klanten merken op dat hun klachten na enkele dagen reeds aanzienlijk verminderd zijn.
  • Spectaculair: Medi meets Pedi, de producten zorgen voor spectaculaire resultaten en zorgen ervoor dat pedicures hun werk nog beter kunnen afleveren.

Miljoenen mensen wereldwijd vertrouwen reeds op de oplossingen van Footlogix Pediceuticals omdat ze voldoen aan de eisen van erkende professionals als van hun klanten.

"Mijn missie? Mensen bewust maken van het belang van gezonden voeten en unieke oplossingen ontwikkelen voor zachte, mooie en verzorgde voeten die gezien mogen worden. - Katharin von Gavel"